BETAAL MET PIN
24 juli 2023

BETAAL MET PIN

Pin-only bij Zwembad De Watertuin

Bij Zwembad De Watertuin is het alleen nog mogelijk om met pin te betalen, waarbij cashbetalingen niet geaccepteerd kunnen worden.

Deze stap is genomen in lijn met de toenemende trend van digitale transacties en om een naadloze en moderne betaalervaring te bieden aan alle zwembadgasten. Door over te schakelen op pin-only betalingen, wil Zwembad De Watertuin het risico van contante transacties verminderen en een veilige omgeving creëren voor zowel haar medewerkers als de bezoekers.

Een pin-only betaalsysteem zorgt voor een snellere afhandeling bij de kassa’s, waardoor gasten meer tijd kunnen besteden aan plezier en ontspanning in het water. Bovendien zal deze maatregel helpen om de administratieve processen te vereenvoudigen en de efficiëntie te verbeteren.

De Watertuin roept alle bezoekers op om hiermee rekening te houden en ervoor te zorgen dat ze een betaalpas bij zich hebben voordat ze het zwembad betreden. Pinpassen, creditcards en andere contactloze betaalmethoden worden allemaal geaccepteerd.

Het team van Zwembad De Watertuin dankt alle bezoekers voor hun begrip en medewerking.