Patrick Vermeulen nieuwe directeur/bestuurder Accommodatiebedrijf Rucphen b.v.
12 december 2022

Patrick Vermeulen nieuwe directeur/bestuurder Accommodatiebedrijf Rucphen b.v.

Patrick Vermeulen (50 jaar), getrouwd en vader van twee dochters. Van origine een rasechte Bredanaar, maar nu woonachtig in Roosendaal. Naast mijn functie bij het accommodatiebedrijf Rucphen, ben ik ook werkzaam als directeur bestuurder bij Sport en Welzijn (meer) Moerdijk in de gemeente Moerdijk. In deze organisatie zijn meerdere buurtsportcoaches, het jongerewerk, een cultuurcoach, een welzijn accommodatie met meerdere zalen en een jongerenactiviteitencentrum ondergebracht. Ik ben inmiddels ruim 21 jaar werkzaam bij Sport en Welzijn, eerst in Ridderkerk en dan nu sinds 2018 in Moerdijk. Naast het werk doe ik graag hardlopen, mag ik graag voetbal kijken, omdat zelf voetballen helaas niet meer lukt. Afgelopen jaren ben ik naast het werk ook actief geweest bij verschillende amateur voetbalclubs in de regio als hoofdtrainer of hoofd opleidingen. Ik kijk met enorm veel plezier uit naar het werk bij het accommodatiebedrijf Rucphen en we gaan samen met de collega’s een mooie nieuwe organisatie bouwen waar iedereen trots op kan zijn. En als u mij ziet, spreek mij gerust even aan om kennis te maken.